Moi! Ihanaa kun olet täällä, tervetuloa!

Minä olen Riika Nick, itseoppinut intuitiivinen taidemaalari, positiivinen hassuttelija sekä abstraktin akryylimaalauksen opettaja Helsingistä. Varsinaiselta koulutukseltani olen sosionomi-lastentarhanopettaja. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi ihanan aktiivista poikaa, jotka myös rakastavat maalata, tietysti mahdollisimman isosti kuten äitinsäkin. Taiteessa minua inspiroi värit, erilaiset tekstuurit ja tunteiden välittäminen taiteen kautta. Maalaaminen on niin mielettömän inspiroivaa, rentouttavaa ja vapauttavaa!

Rakastan kirkkaita ja voimakkaita värejä, mutta myös pastellisävyt ja hillitymmät teokset kiinnostavat minua. Kaikki hohtava ja kimalteleva kiehtoo myös kovasti. Tykkään kokeilla hyvinkin erilaisia värimaailmoja ja tekniikoita. Maalaan lähinnä akryylimaaleilla ja käytän työskennellessäni monenlaisia materiaaleja, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Rakastan myös roiskia ja valuttaa maalia. Niin vapauttavaa! Teen myös erittäin mielelläni tilaustöitä, ne on ihania projekteja.

Löysin itsestäni tämän taiteellisen puoleni ja ymmärsin potentiaalini vasta tammikuussa 2019, eli hyvin vähän aikaa sitten. Tätä ennen pidin itseäni täysin kuvataidottomana ihmisenä. Muutamassa kuukaudessa huomasin kehittäneeni taiteilusta itselleni ammatin. Niin se elämä vaan osaa yllättää! Voit lukea lisää urani alkutaipaleesta blogini puolelta.

Järjestän myös erilaisia abstraktin ja intuitiivisen akryylimaalauksen kursseja pääkaupunkiseudulla ja joskus kauempanakin, talvisin jopa Espanjan Fuengirolassa, jossa vietämme perheeni kanssa muutamia kuukausia joka talvi. Maalauskurssini ovat matalan kynnyksen tekemistä, eli aiempaa maalaustaustaa ei tarvita, mutta monet jo pitkäänkin maalanneet ovat oppineet kursseillani paljon uutta. Maalaustyöpajani voit myös tilata esimerkiksi työpaikkasi TYHY/TYKY-päivään, polttareihin tai syntymäpäiville.

Kiitos ajastasi ja ihanaa päivänjatkoa!

Rakkaudella,