Riika Nick – Kaksi seuraavaa kurssia (joihin on vielä tilaa)

25.4.2020 klo 11-14 – hinta 59 €

Intuitiivista & abstraktia akryylimaalausta,Järvenpään Kukkatalo

Intuitiivisen ja abstraktin akryylimaalauksen ”peruskurssi”, eli aiempaa maalauskokemusta et tarvitse! Tule avoimin mielin, niin lupaan sinun oppivan paljon uusia kivoja juttuja!

Tähän työpajaan kuuluu johdatus intuitiivisen&abstraktin taiteen ja akryylimaalien maailmaan, tekniikkaopetusta erilaisilla materiaaleilla sekä vapaata maalailuaikaa, jolloin saat toteuttaa itsellesi kaksi omaa pienehköä taulua. Tarjolla myös pikkupurtavaa ja juotavaa!

Tule päästämään sisäinen taiteilijasi valloilleen! Intuitiivisen ja abstraktin taiteen tekeminen on ihanan inspiroivaa ja vapauttavaa! Tervetuloa!

25.4.2020 klo 16-19 – hinta 59 €

Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

Nämä iltamat ovat K-18. Nappaa mukaan itsesi, luova mielentila sekä lempiviinisi tai muu juoma ja tule viettämään hauska ilta! Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Minä hoidan paikalle maalit, taulupohjat (kaksi per hlö), muut tarvikkeet ja pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia. Aluksi luvassa johdatus intuitiivisen taiteilun ja akryylimaalien maailmaan sekä maalausdemonstraatio eri materiaalien käytöstä ja tekniikoista. Tämän jälkeen luvassa vapaata maalailua ja hengailua.

Tämä ilta sopii loistavasti myös pariskunnille, ystävyksille ja ystäväporukoille! Luvassa rento ilta, jonka aikana saat intuitiotasi kuunnellen päästää sisäisen taiteilijasi vapaaksi!

 

Ilmoittaudu tästä tai

lähetä minulle sähköpostia

15 + 4 =

Kaikki tulevat kurssit 2020 (päivittyy koko ajan)

LA 18.4.2020 klo 12-15 – hinta 59 € – Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan kylätila, Helsinki – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

LA 18.4.2020 klo 17-20:30 – hinta 59 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan kylätila, Helsinki – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

PE 24.4.2020 klo 17:30-20:30 – hinta 59 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

LA 25.4.2020 klo 11-14 – hinta 59 € – Intuitiivista & abstraktia akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

LA 25.4.2020 klo 16-19 – hinta 59 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Järvenpään Kukkatalo

MA 27.4.2020 klo 18-21 – hinta 69 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Taiteilijatalo Gjutars, Tikkurila, Vantaa

PE 8.5.2020 klo 17:30-21 – hinta 69 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Arabian Kääntöpaikan sali, Helsinki

PE 15.5.2020 klo 18-21 – hinta 59 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Viikin asukastalo Lava, Helsinki – TÄYNNÄ (jonoon saa ilmoittautua)

LA 16.5.2020 klo 12:30-16 – hinta 69 € – Abstraktia taidetta akryylimaalein, Röyläntupa, Espoo

LA 16.5.2020 klo 17:30-21 – hinta 69 € – Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta, Röyläntupa, Espoo

Lisätiedot työpajoistani löydät Facebookin sivustoltani Riika Nick Art. Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella tai sähköpostitse riika.nick@elisanet.fi. Tervetuloa taiteilemaan kanssani!

Kustomoidut maalauskurssit

Kustomoitu maalaussessio onnistuu myös ja teen niitä erittäin mielelläni! Tilaa Riika Nick Art vetämään unohtumaton maalaustyöpaja yrityksesi TYHY/TYKY-päivään, polttareihin tai vaikkapa synttäreille. Ohjaan mielelläni myös lapsiryhmiä alkaen noin 9-ikävuodesta eteenpäin. Riika Nick Art tarjoaa myös yksityisopetusta abstraktista ja intuitiivisesta akryylimaalauksesta sekä valutusmaalaustekniikasta (acrylic pouring). Taide kuuluu kaikille, joten minun opissani ei aiempaa maalaustaustaa tarvita, kaikki osaa kyllä! Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse!

Menneet kurssit

 

Maaliskuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia, Fuengirola

Helmikuu 2020: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Karitan koulu, Fuengirola

Tammikuu 2020: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Marraskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, kahvila Kardemumma, Fuengirola

Marraskuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

Lokakuu 2019: Viiniä ja intuitiivista akryylimaalausta, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Lokakuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Kuusankosken Taideruukki

Syyskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Tapanilan Kylätila, Helsinki

Elokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Heinäkuu 2019: Abstraktia taidetta ja luontoaistimuksia, Kettula/Salo

Kesäkuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Järvenpään Kukkatalo

Toukokuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Toukokuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Taiteilijatalo Gjutars, Vantaa

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Järvenpään Kukkatalo

Huhtikuu 2019: Abstraktia akryylimaalausta aikuisille, Helsinki

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Pacosin tupa, Fuengirola

Maaliskuu 2019: Abstraktia taidetta akryylimaalein, Vegetalia-ravintola, Fuengirola

 

Palautetta kurssilaisilta

 

”Osallistuin Riikan intuitiivisen maalauksen iltaan, joka ylitti odotukseni. Ilta oli opettavainen ja sopivan rento. Sain paljon inspiraatiota tulevia maalaushetkiä varten. Suosittelen niin aloitteleville kuin maalausta harrastaville.”

***

”Riikan abstraktin taiteen kurssipäivä vastasi täydellisesti odotuksiani! Riikan ennakkoviestit ja esittelyt avasivat selkeästi, mistä on kyse. Valmisteluihin ja materiaaleihin Riika on satsannut paljon. Hain päivästä rentouttavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa energiaa ja sitä sain. Vuosia sitten kadonnut maalausinto heräsi ja kasvoi uusiin ulottuvuuksiin. Kotiin tuomastani taiteesta sain ihanaa palautetta. Tämä kurssi antaa jokaiselle mahdollisuuden olla luova ja kohottaa itsetuntoa.”

***

”Intuitiivinen maalauskurssi oli tosi kiva! Ilta oli rento ja ei haitannut vaikkei ollut ennen maalannut. Riika osaa kertoa tuotteista ja tekniikoista niin että jokainen pääsee alkuun!”

***

”Olin Riikan taidekurssilla Fuengirolassa ja Riikan innoittamana olemme lasten kanssa innostuneet maalaamaan. Kurssilla käytiin läpi selkeästi tekniikat ja rennossa ilmapiirissä päästiin kokeilemaan omaa tyyliä. Riikalla on miellyttävä tapa luoda luova ja vapautunut ilmapiiri. Lämmin kiitos uudesta harrastuksesta!”

***

”Abstraktia taidetta akryylimaaleilla kurssi oli aivan mahtava. Luovuus vain valloilleen ja onnistumisen iloa. Riika aivan mahtava vetäjä ja hyvät ohjeistukset erilaisiin tapoihin maalata antoi hyvät ohjat taulun toteutukseen. Suosittelen kaikille ja kaikenikäisille.”

***

”Ihana lauantain kurssi Järvenpäässä! Sinulle joka haluat vapauttaa oman sisäisen luovuuden ja heittäytyä taiteilijaksi yhdessä päivässä, tämä kurssi on juuri sinulle. Kiitos Riika!”

***

”Ihan mahtavan ihana kurssi eilen! Rento opetus, iloisilla väreillä lutraamista ja onnistumisen iloa. Aivan täydellistä! Lämmin kiitos Riika!”

***

”Olen aiemmin keskittynyt lähinnä realistiseen maalaamiseen mutta nyt ollut pari vuotta kiireinen ja jotenkin jumittunut maalaustaiteeni kanssa. Riika ystävänä sekä kurssin ohjaajana on saanut minut uudelleen inspiroitumaan maalaamisesta ja ennenkaikkea löytämään uudelleen sen ah, niin tärkeän rentouden ja kokeilullisuuden, olen tästä todella kiitollinen. Tästä on hyvä jatkaa!”

***

”Riika lupasi, että abstraktin taiteen tekeminen sopii myös aikuiselle, joka (yrityksistä huolimatta) ei taivu tikku-ukkoja taiteellisempiin esityksiin, ja joka (ehkä yrityksistä johtuen?) kokee varsin vahvaa epämukavuutta edes ajatuksesta osallistua minkään sortin kuvataiteilua koskevaan ryhmäopetukseen.

Kurssi lunasti lupauksen! Riikan rento ja välitön tapa ohjata kurssilaisia, helposti omaksuttavat tekniikat ja muutenkin Riikan luoma ”matala kynnys” kokeilla & nähdä oman luovuutensa pilkahtelua sai aikaan rennon fiiliksen, ja ennenkaikkea halun kokeilla lisää. Kurssi ei kuitenkaan ollut liian hidastempoinen tai alkeisiin keskittyvä paikalla olleille kokeneemmillekaan maalareille – tekniikkaosio, materiaalit ja tunnelma tuntui sopivan meille kaikille.

Suosittelen esim. työpaikkojen virkistyspäiviin (joihin voi olla haasteellista keksiä koko työryhmälle sopivaa ohjelmaa), sillä abstraktin taiteen tekeminen – ainakin Riikan ohjauksessa – todellakin sopii kaikille! Lämmin suositus ja kiitos!”